luni, 2 iunie 2014

Porniri de femeie.

…şi răspunsuri de bărbat.

Câteodată am porniri/trăiri de femeie. Nu ştiu de ce pana mea iese la iveală femeia din mine si mă preocupă probleme inutile care în mod normal nu-mi stresează neuronii. Câteodată gândesc şi scriu la fel de siropos ca RFC, care cred că scrie articolele doar ca să aibă ce fugări. Nu ştiu de ce, probabil că X-ul ăla îşi face treaba şi el, în timp ce Y-ul doarme. Sau poate că Y-ul e câteodată gentleman.

M-au întrebat în nenumărate rânduri persoane (cu doi de XX) care cred eu că ar fi reţeta succesului într-o relaţie. Nu că aş şti eu, dar ca orice om însurat (de doua ori) trebuie să am o părere. Nu fac acum filosofie, pentru că n-am pregătirea necesară. Sunt doar nişte răspunsuri sincere de bărbat.

Bărbatul, chiar dacă pare dificil de crezut, poate fi modelat. Mai ales la vârste mai fragede, adică sub 30 de ani, şi mai ales în perioada când el vede la tine doar sex.
Cum ţi-l creşti aşa îl ai. Ca femeie nu încerca să schimbi la el sau la tine lucruri sau atitudini pe care le aveaţi înainte de căsătorie. Ai pierdut din start. Mai ales când vine vorba de el. A modela e una şi a schimba e cu totul altceva. Pentru că te vei trezi spunându-i: Nu mai eşti bărbatul de care m-am îndrăgostit. E doar vina ta. Asumaţi-o atunci când nu-ţi mai place. Acea schimbare este doar opera ta şi el o accepta doar pentru a-ţi face ţie pe plac. El nu vrea să fie schimbat. E celebra postarea aia în care ea îl "ia" motociclist, rocker, wild, funny, apoi 
îl pune să se tundă şi îl transformă treptat în office man, tăcut, limitat. După care tot ea vine cu reproşul.

1.In general bărbatul vrea doar 3 lucruri de la soţia lui: sex, mâncare şi să nu-l fțui la cap degeaba. Cât de greu poate să fie?

Cel mai important aspect este sexul (da ştiu, noi bărbaţii suntem doar nişte Bonobo) apoi cicăleala şi apoi mâncarea. Dacă la început îţi place că ţi-o trage peste tot (şi mă refer la toate aspectele cuvântului) apoi aşa trebuie să rămână. Dacă s-a însurat nu înseamnă că el îşi schimbă comportamentul sexual. Nimic din ce era permis si normal înainte de căsătorie nu devine anormal şi interzis doar pentru că ai un certificat de căsătorie. In viziunea lui.

2. Bărbatul se îndrăgosteşte de un număr de kilograme ambalate într-un aspect care îl atrage. Acest număr trebuie să varieze doar în momentele în care eşti însărcinată. Apoi trebuie sa revină la iniţial, plus minus un kil două. Oricum, în timp cele mai vizibile efecte ale gravitaţiei se vad mai ales la femeie. Nici unui bărbat nu-i place că femeia lui s-a îngrăşat.
Parol.

Dacă motivul pentru care nu mai merge se regăseşte, fără să-l cauţi prea atent, în cele scrise mai sus, atunci e vina ta femeie. Dacă nu, înseamnă că el oricum e un dobitoc şi nu te merită şi tu eşti mult prea bună pentru el.

Bărbatul se mai şlefuieşte, dar nu se schimbă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu